Moja dovolenka
Vypracujeme Vám dovolenku na mieru ZDARMA.
Preklady a tlmočenia
  
Online poistenie
Newsletter ponuky na mail

 


   Odhlásiť sa môžete tu
Aktuality

V predaji všetky slovenské, české, rakúske a nemecké cestovky!


San Panteleimon 

Grécko Olympská riviéra

Termín: 20.8.-27.8.2020

Doprava: letecká 

Strava: all inclusive

Cena: od 611 €

Poloha:
Moderný, zrekonštruovaný hotel s výborným servisom a dobrou polohou, vhodný pre všetky vekové kategórie, tak pre rodiny s deťmi, ako aj pre tých, ktorý túžia po aktívnej dovolenke, zábave a poznávaní okolitej prírody, historických pamiatok a miestneho koloritu. Oficiálne hodnotenie hotela 3 hviezdy-superior.






Hotel nájdete v menšom, ale veľmi príjemnom stredisku Panteleimon Beach s nezameniteľnou romantickou atmosférou, ktorú dopĺňa neďaleký hrad Platamonas, krásna okolitá príroda Južného Olympu s tradičnými horskými dedinkami s pôvodnou architektúrou. Vzdialenosť od piesočnatej pláže je 100 m. Obchodíky a kaviarničky nájdete v tesnej blízkosti hotela. Pešou prechádzkou, alebo miestnou dopravou sa ľahko dostanete do susedného rybárskeho mestečka Platamonas, alebo do neďalekého strediska Leptokária, kde môžete navštíviť aj vychýrené miestne trhy.
Vybavenie zariadenia a ďalšie služby:
recepcia, reštaurácia, výťah, wi-fi v priestoroch celého hotela zdarma, trezory v recepcii za poplatok, pizzeria, bar pri bazéne, bazén, detský bazén, detské ihrisko, plážový bar.
Strava:
all inclusive
Ubytovanie:
Dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky sú vybavené SAT TV, klimatizáciou (zdarma), wi-fi (zdarma), chladničkou, vlastným sociálnym zariadením so sprchovacím kútom, alebo vaňou. Každá izba má vlastný balkón alebo terasu so záhradným nábytkom.
Cena zahŕňa:
Povinné príplatky:
servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 180€       
palivový príplatok 20€
Možné príplatky:
komplexné cestovné poistenie Komfort 2,70 €/deň/osoba