Moja dovolenka
Vypracujeme Vám dovolenku na mieru ZDARMA.
Preklady a tlmočenia
  
Online poistenie
Newsletter ponuky na mail

 


   Odhlásiť sa môžete tu
Aktuality

V predaji všetky slovenské, české, rakúske a nemecké cestovky!


POTULKY PARÍŽOM 

Francúzsko Paríž

Termín: 25.04.-28.04.2020

Cena: od 428 €

Doprava:
letecká
Ubytovanie:
ubytovanie v hoteli 3* s raňajkami
Strava:
0
Cena zahŕňa:
Leteckú dopravu Viedeň/Budapešť – Paríž – Viedeň/Budapešť, transfer Bratislava – Schwechat – Bratislava alebo Košice - Budapešť - Košice, transfer letisko – hotel – letisko, okružnú jazdu po Paríži, plava po Seine, 3x, resp.4x ubytovanie v hoteli 3* s raňajkami, sprievodcu CK.
Povinné príplatky:
Servisné poplatky 190 EUR.
Možné príplatky:
Prepravu počas pobytu v Paríži okrem uvedenej, vstupy, komplexné cestovné poistenie.Za 1/1 izbu 170 EUR (4 noci), 120 EUR (3 noci). Predstavenie v kabarete Moulin Rouge 120 EUR bez večere, 185 EUR s večerou, za silvestrovskú večeru 170 EUR.
Program:
1. deň:

Transfer z Bratislavy na letisko Schwechat pri Viedni alebo z Košíc na letisko do Budapešti, odlet do Paríža, po prílete okružná prehliadka mesta, ubytovanie. V popoludňajších hodinách začneme pešiu prehliadku mesta návštevou 324 metrov vysokej Eiff elovej veže, s výhľadom pri dobrej viditeľnosti až do vzdialenosti 67 km. Invalidovňa. Návrat do hotela.
2. deň:
Raňajky, odchod autobusom do Versailles (návšteva Kráľovského zámku a záhrad). Pokračujeme v pešej prehliadke: Víťazný oblúk, Elyzejské polia (Champs Elysées), Námestie svornosti (Place de la Concorde), kostol La Madelaine, Place Vendôme, Hotel Ritz, Opera a iné. Plavba loďou po Seine, návrat do hotela.
3. deň:
Raňajky. Dnes prejdeme ostrov Cité a najznámejšie parížske pamätihodnosti – kaplnka Sainte Chapelle, Conciergerie a Notre Dame. Návšteva obrazovej galérie Louvre so slávnym obrazom Mona Lisa. Vyjdeme si aj na Montmartre s krásnym výhľadom pred bazilikou Sacré Coeur. Námestie umelcov Place du Tetre a známy kabaret Moulin Rouge. Návrat do hotela.
4. deň:

Raňajky, rozlúčka s Parížom. Brucho Paríža Les Halles a moderné Centre Pompidou. Transfer na letisko, odlet z Paríža a prílet na Schwechat alebo na letisko do Budapešti, transfer do Bratislavy alebo do Košíc.